• Jyllinge Festival 2018

  17.-18. august 2018 @ Hellig Kors Park

  Se lokation
 • Sæt kryds i kalenderen!

  17.-18. august 2018 @ Hellig Kors Park

Nyheder

 • for 3 timer siden

  Så er vi igang med opsætning!
  72 synes godt om
 • for 22 timer siden

  Tusinde tak til JM VVS, Malerfirmaet Mikael Larsen, KC Murerservice, Solbakken Køl og Varmepumper ApS, 4B Byggemontering, som hver har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  55 synes godt om
 • for 2 dage siden

  Tusinde tak til Kim Dehn Auto, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  51 synes godt om
 • for 4 dage siden

  Vind Meet 'n greet med Pernille Rosendahl! Arbejdernes Landsbank støtter Jyllinge Festival og tilbyder 2 fans adgang til en Meet n’ greet inden koncerten. Skriv i kommentarfeltet hvorfor det er dig der skal møde Pernille Rosendahl. Vinderne udvælges torsdag d. 16/8. Konkurrencen er ikke forbundet med Facebook.
  19 synes godt om
 • for 5 dage siden

  Tusinde tak til JS Ventilation , som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  19 synes godt om
 • for 6 dage siden

  Tusinde tak til Unik Optik Jyllinge, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  25 synes godt om
 • for 1 uge siden

  Tusinde tak til SJEC Danmark, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  35 synes godt om
 • for 1 uge siden

  Er I ved at være klar til Jyllinge Festival?
  75 synes godt om
 • for 1 uge siden

  Tusinde tak til GoBo Byg A/S, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  36 synes godt om
 • for 1 uge siden

  🎶 Deltag i Arbejdernes Landsbanks konkurrence om 2 x gavekort á 500 kr. til Bondestuen. Deltag i konkurrencen her på linket eller besøg vores stand på festivalpladsen den 17. - 18. august. Vi glæder os, til vi ses til en forrygende festival 🎶 Konkurrencen er ikke sponseret af Facebook. Se konkurrencen her: https://www.al-bank.dk/jyllinge-festival
  13 synes godt om
 • for 1 uge siden

  Programmet for årets festival er helt klar! Vi glæder os helt vildt til en masse fantastisk musik. Hvad glæder I jer mest til?
  77 synes godt om
 • for 1 uge siden

  Vi er utrolig glade for at kunne præsentere Pernille Rosendahl på Jyllinge Festival! Ingen har overset Pernille Rosendahl på den danske musikscene. Hun har i den grad personificeret bandsne Swan Lee og The Storm. Pernille og band er glade for at træde til, selv om det er med kort varsel: "Jeg glæder mig umådeligt meget til at spille på Jyllinge Festival. Jeg har længe gerne ville besøge Hellig Kors Park på grund af de unikke omgivelser og nu får jeg endelig muligheden. Jeg tager fuldt band med og vi ser frem til at fylde sensommeraftenen med toner." Hør Pernille Rosendahl på store scene lørdag kl. 21.30.
  135 synes godt om
 • for 1 uge siden

  Tusinde tak til Elindco, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  31 synes godt om
 • for 2 uger siden

  AFLYSNING Vi må desværre bringe en aflysning af Auras koncert til Jyllinge Festival, da det pga. flere uheldigt sammenfaldende omstændigheder ikke har været muligt at samle hendes band til koncerten lørdag aften. Det er utrolig beklageligt, men I fortjener den fulde oplevelse og ikke en halv. Aura har bedt os videregive hendes hilsen og store beklagelse: "Jeg er ked af at jeg desværre ikke kan gennemføre koncerten til Jyllinge Festival, da jeg ikke kan stille med et band. Det er aldrig sket for mig før, men uheldigvis står sol, måne og stjerner skævt og jeg kan hverken stille med A, B eller C holdet. Derfor føler jeg ikke min performance vil retfærdiggøre den kvalitet jeg står for.” Vi håber at kunne præsentere Aura som kunstner på Jyllinge Festival en anden gang. I mellemtiden - mens nedtællingen til årets festival er ved at blive lige lovlig fremskreden - arbejder bestyrelsen på højtryk for at finde et værdigt match som erstatning for den skønne Aura.
  9 synes godt om
 • for 2 uger siden

  Se på Facebook
  Jyllinge Festival har brug for dig 🙏 Meld dig som frivillig og støt op om det lokale arrangement🎼 Opdateret overblik over vagter som mangler at blive besat i weekenden 17-19/8🙏 Backstagevagt: Fredag kl 16-18 / 1 person Fredag kl 18-20 / 1 person Lørdag kl 19-21 / 1 person Lørdag kl 21-23 / 1 person Hoppepude opsyn:(min. 18år) Fredag kl 19-20 / 1 person Praktiske opgaver: Alt dækket - 👏 Oprydning på pladsen: Lørdag kl 8-10 / 1 person Scenearbejder: (minimum 18 år) Fredag 16-20:15 / 1 person Lørdag 19:15-22:15/ 1 person P-opsyn: Fredag kl 16:30-18:30 / 1 person Lørdag kl 20:30-22:30/ 1 person Nedtagning/oprydning: Søndag fra kl 9:30 Kontakt frivilligkoordinator Helle Jepsen 27583116 Frivillig@jyllingefestival.dk
  6 synes godt om
 • for 2 uger siden

  Tusinde tak til Varmepumpemesteren.dk, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  13 synes godt om
 • for 3 uger siden

  Jazz-brunch tilmelding er åben! Lørdag d. 18. august kl. 11-14 er der jazz og brunch ad libitum i festivalens store telt. Nyd jazzmusik fra Freudendalkonceptet samt Copenhagen Friday til en lækker brunchmenu. Tilmelding og betaling kan ske her, hvor du også kan se mere om musikken og menuen: http://www.jyllingefestival.dk/brunch Der er et begrænset antal billetter til rådighed, så vær hurtig for at sikre dig plads!
  18 synes godt om
 • for 3 uger siden

  Tusinde tak til CC Teltudlejning.dk, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  63 synes godt om
 • for 3 uger siden

  Årets festival-kunststykke er et smukt vægtæppe på 60x80 cm, og er lavet af tekstilgruppen fra GULDDYSSE KULTURGÅRD - Kunst, Kultur & Galleri . Tekstilgruppen har gjort sig adskillige tanker omkring vægtæppet: Solnedgang over Roskilde Fjord set fra Festivalpladsen. I vandet ser du ålene, der former årstallet 2018. I træet ser du fugle/noder, der symboliserer Jyllinge Festival. Kunstværket bliver traditionen tro bortauktioneret lørdag aften fra lille scene i teltet.
  24 synes godt om
 • for 3 uger siden

  Tusinde tak til Hennings Kloakrens A/S, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  25 synes godt om
 • for 4 uger siden

  Tusinde tak til Jyllinge Center Pizza , som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  31 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Tusinde tak til BN Traktor- og Entreprenørservice, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  21 synes godt om
 • for 1 måned siden

  I år har Jyllinge Festival fornøjelsen at samarbejde med Jyllinge Løbeklub, som afholder årets Jyllinge Løbet med start og slut fra festival-pladsen i Hellig Kors Park. Det er en fantastisk mulighed for at få rørt bentøjet som "opvarmning" til en masse god musik resten af lørdagen.
  25 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Tusinde tak til Restaurant Toldboden v/Cecilie og Steffen, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  30 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Nu er der ingen tvivl om, hvad der sker i byen 17.-18. august!
  72 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Tusinde tak til Roskilde Kloak Renovering, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  30 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Der er masser af aktiviteter for store og små til Jyllinge Festival! Om lørdagen kommer GULDDYSSE KULTURGÅRD - Kunst, Kultur & Galleri og laver en udstilling og sælger ud af forskellige kunststykker. De vil samtidigt have arbejdende kunstnere til stede, hvor du som gæst kan iagttage processerne og får en snak med kunstnerne. Du vil kunne opleve sølvsmeden, glasmageren, keramikerne og papirmageren. Se mere om alle aktiviteterne til Jyllinge Festival på vores hjemmeside www.jyllingefestival.dk
  9 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Det er med stor fornøjelse at vi kan præsentere endnu to navne til årets Jyllinge Festival: KomplX Academy afholder hiphop-workshop i løbet af lørdag eftermiddag som led i Klubbernes dag, og præsenterer resultatet på Store scene for alle festivalens gæster! GEBUHR + DJ spiller på Hakuna Matata-scenen lørdag aften. Brødrene Mads og Mathias Gebuhr har fat i den unge nerve. Mads har altid haft interesse for at synge og har vundet flere sangkonkurrencer da han var yngre, hvilket resulterede i en række mindre præmier og en voksende passion for musik. Mathias startede med at producere i FL Studio tilbage i 2008 i en alder af 12 år og har udviklet sin stil og produktioner lige siden under forskellige aliaser med forskellige genrer. Du kan se festivalens program og følge med i offentliggørelsen af nye navne på hjemmesiden: www.jyllingefestival.dk/program
  25 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Tusinde tak til ScanCastor/4mykid, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  28 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Tusinde tak til Jyllinge Centret, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  30 synes godt om
 • for 1 måned siden

  44 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Der er masser af aktiviteter for store og små til Jyllinge Festival! Om lørdagen kommer Frederikssund Frederiksværk Flyveklub (FFF) og viser et svævefly frem. Man kan komme helt tæt på og høre en masse spændende om svæveflyvning! Se mere om alle aktiviteterne til Jyllinge Festival på vores hjemmeside www.jyllingefestival.dk
  9 synes godt om
 • for 1 måned siden

  delte en status
  Se på Facebook
  Frivillig på Jyllinge Festival i weekenden 17-18/8. Er det noget for dig? 🎼✨ Opdateret overblik over vagter som mangler at blive besat 🙏🎼 Opsætning: Torsdag fra kl 10(i tidsrummet 10-20) Backstagevagt: Fredag kl 24-01/ 2 personer Hoppepudeopsyn: (minimum 18 år) Fredag kl 16-17 - 2 personer Fredag kl 17-18 - 1 person Fredag kl 18-19 - 1 person Fredag kl 19-20 - 1 person Lørdag kl 10-11 - 1 person Lørdag kl 11-12 - 1 person Lørdag kl 12-13 - 1 person Praktiske opgaver (oprydning): Alt er dækket👏 Scenearbejder: (minimum 18 år) Lørdag 19:15-22:15/ 1 person P-opsyn: Fredag kl 21:30-23/ 1 person Lørdag kl 18:30-20:30 - taget👏 Lørdag kl 20:30-22:30/ 2 personer Nedtagning/oprydning Søndag fra kl 9:30 1 tilmelding i dag👏 Skriv til Frivilligkoordinator Helle Jepsen 27583116
  2 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Tusinde tak til Dit Regnskab ApS, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2018 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
  23 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Se på Facebook
  Der er masser af aktiviteter for store og små til Jyllinge Festival! Om lørdagen er der traditionen tro et stort loppemarked, hvor man kan gå på opdagelse efter genbrugsguldet. Se mere om alle aktiviteterne til Jyllinge Festival på vores hjemmeside www.jyllingefestival.dk
  14 synes godt om
 • for 1 måned siden

  Se... der er bannere på vej op for at minde om at Jyllinge Festival er klar til at levere top-underholdning lige efter sommerferien. Reservér datoerne d. 17.-18. august, så du ikke går glip af bl.a. Aura, Sko/Torp, Thorbjørn Risager & The Black Tornado, Lune Carlsen og mange flere. Det er GRATIS!
  65 synes godt om