• Jyllinge Festival 2019

    16.-17. august 2019 @ Hellig Kors Park

    Se lokation
  • Sæt kryds i kalenderen!

    16.-17. august 2019 @ Hellig Kors Park

Nyheder

for 14 timer siden
Program-nyt: Fredag eftermiddag står i børneunderholdningens tegn 🤹‍♂️🦀🎼🎉 Kl. 12:30 åbnes festivalpladsen af Stine Michel & Eventyrorkestret, som spiller på AL-scenen for det yngste publikum fra byens børneinstitutioner og SFOer.
for 1 dag siden
Se på Facebook
JYLLINGE FESTIVAL 16.-17. AUGUST 2019 Kom og oplev den smukke udsigt over Roskilde Fjord, verdensklasse underholdningsprogram og den fantastiske stemning. Vi har sammensat denne lille montage af stemningsbilleder fra sidste år, så du kan se hvad der er i vente. Del opslaget med naboen, kollegaen, fitness-makkeren eller en tilfældig på gaden, som bare ikke MÅ gå glip af alt det lækre! Et stort tak skal lyde til alle vores sponsorer, som så gavmildt bidrager for at kunne realisere festivalen med gratis entré! Vi glæder os! Gør I?
for 1 dag siden
Tusinde tak til Schou F1 som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 4 dage siden
Kom og gør en forskel som frivillig på Jyllinge festival 🚗🤘🙏😃💪 Vi mangler at få besat 474 timer med opgaver som p-opsyn, adgangskontrol, praktiske funktioner, opsyn med hoppeborg, opsætning/nedtagning mm. En vagt tager 2 timer og du kan tage så mange, som du har lyst til 😃 Opret dig på vores frivilligportal og se om det er noget for dig http://jyllingefestival.dk/frivillig eller skriv til frivillig@jyllingefestival.dk
for 4 dage siden
Tusinde tak til BDO Revision som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 uge siden
for 1 uge siden
Kom og rock med til Die Herren, som spiller alle de store U2-sange på årets Jyllinge Festival 😎🤘
for 1 uge siden
Tusinde tak til Klub Roskilde Nord som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 uge siden
Jyllinge Festival har brug for dig 🚗🤘🙏😃💪 Vi søger fortsat frivillige til P-opsyn, backstage, scenemedhjælpere, opsyn med hoppeborg, opsætning/nedtagning mm. Vil du være med til at gøre en forskel på frivilligholdet - hvor stemningen er høj, og sammenholdet og de lokale relationer er i højsæde? Så kig ind på http://jyllingefestival.dk/frivillig og tilmeld dig på CrewNet.
for 1 uge siden
Tusinde tak til Kvickly Jyllinge som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 uge siden
Tusinde tak til GVK som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 2 uger siden
Tusinde tak til Rema 1000 i Jyllinge som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 2 uger siden
Tusinde tak til Elindco som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 2 uger siden
Tusinde tak til Roskilde Kloak Renovering som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 3 uger siden
Se på Facebook
TILLYKKE til vinderen af konkurrencen, som vi afholdt til foreningsdagen i Jyllingecentret i lørdags. Vinderen er Adriana Sørensen, som har vundet en lækker festival-menu for to personer. Gevinsten kan indløses på Jyllinge Festival 16.-17. august.
for 3 uger siden
Tusinde tak til home - Stenløse & Ølstykke som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 3 uger siden
Mød Jyllinge Festival til Foreningernes dag! Lørdag den 25. maj fra kl. 10-14.00 i Jyllingecentret. Kom og hør om festivalen; om hvad det vil sige at være frivillig før, under og efter, mød et par af bestyrelsesmedlemmerne, stil spørgsmål mv. - Vi glæder os til at se dig!
for 4 uger siden
Tusinde tak til BN Traktor- og Entreprenørservice som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Toko spiller på årets Jyllinge Festival - NY SINGLE “Vild” UDE I DAG! Den unge kunstner brager frem med fede moves og funky vibes. Kom og deltag i festen på Hakuna Matata scenen lørdag kl. 21.30. @shakatoko 😱❤️👏😎
for 1 måned siden
Tusinde tak til RIR Revision som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Jyllinge Festival har brug for dig 🚗🤘🙏😃💪 Vi søger frivillige til P-opsyn, backstage, scenemedhjælpere, opsyn med hoppeborg, opsætning/nedtagning mm. Vil du være med til at gøre en forskel på frivilligholdet - hvor stemningen er høj, og sammenholdet og de lokale relationer er i højsæde? Så kig ind på http://jyllingefestival.dk/frivillig og tilmeld dig på CrewNet.
for 1 måned siden
Tusinde tak til ScanCastor, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Kom og oplev Søs Fenger med sit fantastiske liveband på den store scene lørdag kl. 16.30 👏😃 På playlisten er en række udvalgte ynglingssange, der vil overraske og tage os med på en rejse i sangerindens univers 🎶
for 1 måned siden
Tusinde tak til GoBo Byg, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Tusinde tak til Sodemann, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Tilmelding til at være frivillig på årets Jyllinge Festival er nu åben! Vi har brug for hjælp til at lave en hyggelig festival for hele byen. Er det noget for dig at blive en del af frivilligholdet, hvor stemningen er høj og sammenholdet og de lokale relationer er i højsædet? - Så tilmeld dig via linket her! På vores frivilligportal kan du se og melde dig til de opgaver, vi har brug for hjælp til. Der er opgaver for alle, både før, under og efter festivalen som afholdes 16.-17. august. https://www.jyllingefestival.dk/frivillig
for 1 måned siden
Tusinde tak til KBJ Miljø, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Tusinde tak til Den Rare Vognmand, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Tusinde tak til Arbejdernes Landsbank, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Tusinde tak til Restaurant Bondestuen, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Tusinde tak til Roskilde IT, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 2 måneder siden
Tusinde tak til Kim Dehn Auto, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 2 måneder siden
Tusinde tak til SJEC Danmark, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 2 måneder siden
Tusinde tak til Pay Per Wash A/S, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 2 måneder siden
Tusinde tak til CC Teltudlejning, som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 2 måneder siden
Det er med stor fornøjelse at vi kan præsentere endnu et navn til årets Jyllinge Festival: ABBA Revival Band - de elsker også de svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige ABBA klassikere. Med de 4 velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70'er kostumer kommer ABBA Revival Bands musik og show forførende tæt på den ægte vare! http://www.abbarevival.dk/