• Jyllinge Festival 2018

    17.-18. august 2018 @ Hellig Kors Park

    Se lokation
  • Sæt kryds i kalenderen!

    17.-18. august 2018 @ Hellig Kors Park

Privatlivspolitik

Introduktion

Jyllinge Festival behandler dine personoplysninger med respekt!

Jyllinge Festival behandler dine persondata efter dansk og europæisk lovgivning.
Vi benytter kun de absolut nødvendige informationer for at kunne opretholde relationen til bl.a. frivillige og kunstnere (fx kontaktoplysninger), bogføre og afvikle selve festivalen.
Som besøgende på hjemmesiden eller til festivalen skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt dine oplysninger bliver misbrugt. Hjemmesiden indsamler ikke dine oplysninger uden dit konkrete samtykke, og der er ingen adgangskontrol på festivalen hvor du bliver afkrævet personlige oplysninger.
Det er helt op til dig at give samtykke til, hvilke informationer vi må bruge - og til hvad.

For at fremhæve de mest relevante informationer til dig, har vi valgt at opdele beskrivelserne af vores politik om privatliv og databehandling i sektioner henvendt til forskellige målgrupper.
Vælg i fanerne herover dén relation der passer bedst på dig for at læse mere om de konkrete data, vi behandler om dig, og hvordan vi håndterer dem.

Frivillig

Vi behandler personoplysninger om dig som frivillig for at kunne tilrettelægge de praktiske opgaver, der finder sted før, under og efter Jyllinge Festival.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan fx være navn, adresse, telefonnummer, stilling, økonomiske forhold, fotografier og IP-adresser.

Dataansvarlig

Jyllinge Festival er dataansvarlig i forhold til den rolle vi som festivalarrangør har. Det betyder, at vi vil indsamle, opbevare, behandle, slette dine personoplysninger når det er nødvendigt, for at kunne styre frivillig-gruppens aktiviteter.

Hvilke personoplysninger bruger vi?

Vi indsamler og behandler følgende personoplysninger om dig: navn, telefonnummer, e-mailadresse og alder.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Det påvirker dog ikke lovligheden af behandlinger foretaget forud for samtykket trækkes tilbage. Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn under 18 år uden samtykke fra forældremydighedsindehaver eller værge.

Formål med behandlingen og behandlingsgrundlag

De personoplysninger, vi indsamler, bruger vi til at kunne kontakte dig og lægge planer for frivilligopgaverne i forbindelse med afholdelsen af festivalen. Vi anvender ikke dine oplysninger til markedsføring uden dit samtykke.
Vores grundlag for at behandle dine oplysninger er:

  • Dit samtykke (nye frivillige bliver bedt om at afgive samtykke - eksisterende frivillige har afgivet samtykke)
  • Vores interesse i at kunne afvikle festivalen med de praktiske opgaver, det indebærer
  • Forpligtelser efter lovgivningen

Videregivelse af personoplysninger til tredjepart

Korrekt håndtering af dine personoplysninger er meget vigtig for Jyllinge Festival. Vi vil ikke sælge, offentliggøre eller på nogen måde videregive oplysninger til en tredjepart uden dit samtykke.
Det er nødvendigt at dele dit navn med de andre frivillige for at kunne lave oversigter og planer over frivilligvagterne.
I forbindelse med IT-udvikling, hosting og support kan der overføres personoplysninger til databehandlere, herunder databehandlere i tredjelande uden for EU og EØS, fx USA og Storbrittanien.
Vi bruger en række juridiske mekanismer, herunder standardkontrakter godkendt af EU-Kommissionen eller Datatilsynet, til at sikre, at dine rettigheder og dit lovgivningssikrede beskyttelsesniveau bliver iagttaget.

Opbevaring af personoplysninger

I Jyllinge Festival opbevarer vi dine personoplysninger så længe, du er frivillig hos os.
Du har også mulighed for at give dit samtykke til at vi beholder dit navn og dine kontaktoplysninger på en liste over tidligere frivillige, så vi kan tage kontakt til dig i fremtiden for at høre om du vil være frivillig igen.
Vi beholder og bruger også dine oplysninger, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser og håndhæve vores aftaler.
Jyllinge Festival er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Vi benytter tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at sikre mod uautoriseret adgang og anvendelse, ødelæggelse, ændringer eller offentliggørelse af dine personoplysninger fra enhver enkeltperson eller organisation. For at sikre tryghed og beskyttelse for dig, er det kun et begrænset antal personer med et sagligt behov, der har adgang til personoplysninger.

Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når du ikke længere er frivillig hos Jyllinge Festival, og vi ikke længere har brug for at dokumentere din deltagelse over for fx forsikring og SKAT.
Listen over aktuelle og tidligere frivillige ajourføres årligt.

Dine rettigheder

Som frivillig i Jyllinge Festival kan du ved forespørgsel få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi bruger dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine oplysninger.
Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.
Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandlinger. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine personoplysninger. Da vores frivilligkoordinering er afhængig af, at dine personoplysninger er korrekte og opdaterede, vil vi være taknemmelige, hvis du vil oplyse os om relevante ændringer af dine oplysninger.

Få mere at vide

Hvis du vil have mere information, ændre eller slette dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores Databeskyttelsesrådgiver (DPO) via e-mail på dpo@jyllingefestival.dk .
Du har også mulighed for at klage over Jyllinge Festivals behandling af dine personoplysninger. Klagen skal indgives til det danske Datatilsyn, dt@datatilsynet.dk
Du kan læse mere om Jyllinge Festivals privatlivspolitik på hjemmesiden www.jyllingefestival.dk/privatlivspolitik.

Kunstner

Vi behandler personoplysninger om dig som kunstner for at kunne tilrettelægge og gennemføre det musikalske program, der finder sted under Jyllinge Festival.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan fx være navn, adresse, telefonnummer, stilling, økonomiske forhold, fotografier og IP-adresser.

Dataansvarlig

Jyllinge Festival er dataansvarlig i forhold til den rolle vi som festivalarrangør har. Det betyder, at vi vil indsamle, opbevare, behandle, slette dine personoplysninger når det er nødvendigt, for at kunne styre festivalens aktiviteter.

Hvilke personoplysninger bruger vi?

Vi indsamler og behandler følgende personoplysninger om dig: navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, CPR-nummer og kontooplysninger.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Det påvirker dog ikke lovligheden af behandlinger foretaget forud for samtykket trækkes tilbage. Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn under 18 år uden samtykke fra forældremydighedsindehaver eller værge.

Formål med behandlingen og behandlingsgrundlag

De personoplysninger, vi indsamler, bruger vi til at kunne kontakte dig og lægge planer for musikprogrammet i forbindelse med afholdelsen af festivalen. Dine oplysninger benyttes endvidere i forbindelse med udbetaling af honorar for din optræden. Vi anvender ikke dine oplysninger til markedsføring uden dit samtykke.
Vores grundlag for at behandle dine oplysninger er:

  • Dit samtykke (nye frivillige bliver bedt om at afgive samtykke - eksisterende frivillige har afgivet samtykke)
  • Vores interesse i at kunne afvikle festivalen med de praktiske opgaver, det indebærer
  • Forpligtelser efter lovgivningen

Videregivelse af personoplysninger til tredjepart

Korrekt håndtering af dine personoplysninger er meget vigtig for Jyllinge Festival. Vi vil ikke sælge, offentliggøre eller på nogen måde videregive oplysninger til en tredjepart uden dit samtykke.
Det er nødvendigt at dele dit navn med de andre frivillige for at kunne lave oversigter og planer over frivilligvagterne.
I forbindelse med IT-udvikling, hosting og support kan der overføres personoplysninger til databehandlere, herunder databehandlere i tredjelande uden for EU og EØS, fx USA og Storbrittanien.
Vi bruger en række juridiske mekanismer, herunder standardkontrakter godkendt af EU-Kommissionen eller Datatilsynet, til at sikre, at dine rettigheder og dit lovgivningssikrede beskyttelsesniveau bliver iagttaget.

Opbevaring af personoplysninger

I Jyllinge Festival opbevarer vi dine personoplysninger så længe, du er tilknyttet som optrædende kunstner hos os.
Du har også mulighed for at give dit samtykke til at vi beholder dit navn og dine kontaktoplysninger på en liste over tidligere kunstnere, så vi kan tage kontakt til dig i fremtiden for at høre om du vil optræde hos os igen.
Vi beholder og bruger også dine oplysninger, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser og håndhæve vores aftaler.
Jyllinge Festival er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Vi benytter tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at sikre mod uautoriseret adgang og anvendelse, ødelæggelse, ændringer eller offentliggørelse af dine personoplysninger fra enhver enkeltperson eller organisation. For at sikre tryghed og beskyttelse for dig, er det kun et begrænset antal personer med et sagligt behov, der har adgang til personoplysninger.

Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når du ikke længere er optrædende kunstner hos Jyllinge Festival, og vi ikke længere har brug for at dokumentere din deltagelse over for fx forsikring og SKAT.
Listen over aktuelle og tidligere kunstnere ajourføres årligt.

Dine rettigheder

Som optrædende kunstner til Jyllinge Festival kan du ved forespørgsel få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi bruger dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine oplysninger.
Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.
Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandlinger. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine personoplysninger. Da vores programkoordinering og afvikling er afhængig af, at dine personoplysninger er korrekte og opdaterede, vil vi være taknemmelige, hvis du vil oplyse os om relevante ændringer af dine oplysninger.

Få mere at vide

Hvis du vil have mere information, ændre eller slette dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores Databeskyttelsesrådgiver (DPO) via e-mail på dpo@jyllingefestival.dk .
Du har også mulighed for at klage over Jyllinge Festivals behandling af dine personoplysninger. Klagen skal indgives til det danske Datatilsyn, dt@datatilsynet.dk
Du kan læse mere om Jyllinge Festivals privatlivspolitik på hjemmesiden www.jyllingefestival.dk/privatlivspolitik.

Gæst på festivalen

Afsnittet er under udarbejdelse.

Besøgende på hjemmesiden

Afsnittet er under udarbejdelse.

Cookies

Hjemmesiden benytter cookies for at huske dine valg. Intet i disse cookies kan identificere dig som person.

For at vise nyheder fra vores Facebook-side, gemmer Facebook en tilsvarende cookie.

Noget af koden til hjemmesiden er gemt på en anden server, som også lægger en cookie.