Vi ses 16.-17. august 2024 Jyllinge Festival er en lokal musik- og kulturfestival, som samler byens borgere – unge såvel som gamle. Eventet er drevet af frivillige ildsjæle og lokale sponsorer. Læs mere på siden om hvordan du kan være med!
© Foto: Patrick Reib.
Jyllinge Festival 2024

2020

2019

2018

2017

Fælles_om_musikken

Tak til alle artister der optrådte 20.-21. august 2021

Jyllinge festival er et lokalt samlingspunkt.

Vi drømmer ikke om at blive store eller kommercielle, og det kan I mærke, når I besøger festivalen. Vi synes faktisk, det er ret fedt at møde de andre fra nabolaget, lære de lokale erhvervsdrivende at kende og blive inspireret af områdets foreninger til at prøve nye fritidsinteresser. Alt imens vi nyder musikken og fjorden sammen.

Er I nye i byen eller vil I bare gerne give en engageret hånd til lokalsamfundet, så klik ind og læs mere om, hvordan I kan blive del af holdet bag.

Hold dig opdateret

Følg med i nyheder og aktiviter omkring festivalen

Vidste I, at Jyllinge Festival har over 200 lokale frivillige? Bliv frivillig i år, og mød jeres naboer og andre aktive borgere, få udvidet jeres netværk og vær med til at gøre en forskel i Jyllinge.

I får store oplevelser og bliver en del af fællesskabet – og så er der med garanti god musik til arbejdet!

Læs mere

Siden 2013 har Jyllinge Festival været baseret på et princip om, at den skal være for alle i lokalsamfundet, og den skal være gratis for festivalgæster.

Vores sponsorer er afgørende for os, og vi er taknemmelige for enhver støtte fra de lokale erhvervsdrivende og andre sponsorer. Der er mange muligheder for at støtte Jyllinge Festival – læs mere og find den passer til jeres firma.

Læs mere

Har du ønsker til musikprogrammet?

Eller en god idé til forbedringer eller nye tiltag?  -så kontakt os endeligt.

Ønsker du at bidrage til festivalen med dine kompetencer, organisatoriske evner, eller bare helt vildt gode energi, så er du ligeledes velkommen til at hoppe med på vognen. Jyllinge Festival er drevet af lokale ildsjæle.

Læs mere  

Bliv festivalsponsor
Vi vil rigtig gerne have dig og dit firma med ombord, og har derfor udarbejdet en liste over forskellige sponsorpakker, som vi håber, vækker din interesse.