Festivalen er baseret på lokale
frivillige og stærke sponsorer

Fredag – lørdag den 19.-20. august 2022 afholdes der igen Jyllinge Festival i Hellig Kors Park med udsigt
over den smukke Roskilde fjord. Vi har brug for din hjælp.

Vi vil stadig holde fast i idéen om, at de mange aktiviteter og indslag har lokal forankring, og målet er, at vi igen i 2022 kan levere en fantastisk festival for alle. Festivalen vil fortsat være GRATIS for gæster, og vi håber på at den bliver uden restriktioner og indhegning.

Vi vil rigtig gerne have dig og dit firma med ombord, og vi har derfor udarbejdet og vedhæftet en liste over de forskellige sponsorpakker, som vi håber, vækker din interesse.

Fortællingen om Jyllinge Festival begyndte tilbage i efteråret 2013, hvor en gruppe lokale ildsjæle tog initiativ til et nyt, stort og ambitiøst projekt. Allerede i februar 2014 var Jyllinge Kultur- og Musikfestival en realitet og en bestyrelse var på plads. Vi har siden afviklet 7 festivaler – og skiftet navn undervejs, men kernen i projektet er det samme: Festivalen henvender sig til alle i lokalsamfundet. Den skaber en oplevelse af samhørighed og fællesskab i vores lokalområde gennem et samarbejdende og aktivt netværk af bl.a. lokale foreninger, sportsklubber, folkeskoler, fritidsklubber, kulturskolen og erhvervslivet. Lige præcis opbakningen fra erhvervslivet er nerven og grundlaget for Jyllinge Festivals eksistens.

Derfor tillader vi os at henvende os til dig i håbet om, at du vil støtte festivalen, der går i luften fredag d. 19. august – lørdag d. 20. august 2022.

Brug gerne tid på at se nærmere på vores forskellige sponsorpakker og tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i at støtte Jyllinge Festival 2022 eller har uddybende spørgsmål.

 

Du kan kontakte vores sponsorteam

Jan Krøyer
2361 1634 I jakr@jyllingefestival.dk

Nicholas Hansen
6126 3362 I nmha@jyllingefestival.dk

Brian Ditlev
brdi@jyllingefestival.dk

Mikael Kristensen
mikr@jyllingefestival.dk

a
a

Vores vision

At tilbyde Jyllinge og den nordlige del af Roskilde Kommune et lokalt kulturtilbud af høj kvalitet - for hele familien.

a
a

Network

Bliv en del af vores netværk af sponsorer og partnere.

a
a

God eksponering

Alt handler ikke om google og facebook. Få en god gammeldags eksponering til årets største lokale event

Jyllinge Festival

Bliv sponsor

Fremragende eksponering

Vi søger sponsorer, der vil bidrage til at fylde Jyllinge Festival med liv og gode oplevelser. Til gengæld for økonomisk støtte tilbyder vi præsentation af dit logo.

hBEllYlA