Festivalen er baseret på lokale frivillige og stærke sponsorer

Bliv sponsor af Jyllinge Festival

Den 16.-17. august 2024 afholdes der igen Jyllinge Festival i Hellig Kors Park, og vi vil rigtig gerne have dig og dit firma med ombord. Er du interesseret i at høre mere allerede nu, så scroll lidt længere ned og bestil her på websitet eller kontakt os på mail: sponsor@jyllingefestival.dk

Vi vil stadig holde fast i idéen om, at de mange aktiviteter og indslag har lokal forankring, og målet er, at vi igen i 2024 kan levere en fantastisk festival for alle. Festivalen vil fortsat være GRATIS for gæster.

Fortællingen om Jyllinge Festival begyndte tilbage i efteråret 2013, hvor en gruppe lokale ildsjæle tog initiativ til et nyt, stort og ambitiøst projekt. Allerede i februar 2014 var Jyllinge Kultur- og Musikfestival en realitet og en bestyrelse var på plads. Vi har siden afviklet 9 festivaler – og skiftet navn undervejs, men kernen i projektet er det samme: Festivalen henvender sig til alle i lokalsamfundet. Den skaber en oplevelse af samhørighed og fællesskab i vores lokalområde gennem et samarbejdende og aktivt netværk af bl.a. lokale foreninger, sportsklubber, folkeskoler, fritidsklubber, kulturskolen og erhvervslivet. Lige præcis opbakningen fra erhvervslivet er nerven og grundlaget for Jyllinge Festivals eksistens.

a
a

Vores vision

At tilbyde Jyllinge og den nordlige del af Roskilde Kommune et lokalt kulturtilbud af høj kvalitet - for hele familien.

a
a

Network

Bliv en del af vores netværk af sponsorer og partnere.

a
a

God eksponering

Alt handler ikke om google og facebook. Få en god gammeldags eksponering til årets største lokale event

Jyllinge Festival

Sponsorpakker 2024