• Jyllinge Festival 2019

    16.-17. august 2019 @ Hellig Kors Park

    Se lokation
  • Sæt kryds i kalenderen!

    16.-17. august 2019 @ Hellig Kors Park

Nyheder

for 4 dage siden
Lørdag den 17. august i Hellig Kors Kirke kan du opleve Karsten Holm & Cohen-trioen med den poetiske koncertfortælling "Cohen i Kirken" - hør de største Leonard Cohen sange og stærke fortællinger om manden og hans liv.
for 4 dage siden
Tusinde tak til JS Ventilation som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 6 dage siden
Det bliver en aldeles forrygende festival i år! Ikke mindst takket være de fantastiske sponsorer, som igen i år overgår sig selv og skaber det økonomiske fundament, der skal til for at kunne præsentere et så ambitiøst musikprogram. - Med gratis entré, vel at mærke.
for 1 uge siden
Tusinde tak til Flex Gulvservice som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 uge siden
På AL-bank scenen lørdag, kan du fra kl. 14.00 opleve Local Hour – et nyt tiltag på Jyllinge Festival, hvor lokale bands og solister får en særlig plads i programmet. Første solist er Nynne 👏😃
for 1 uge siden
Tusinde tak til Lysgaard Vinduer og Døre som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 uge siden
Se på Facebook
Der er 169 dage til jul... Men sætter-nissen har allerede været på spil! Vi fik ved en fejl skrevet at Wonderbrazz spiller på Jyllinge Festival i år. Det er desværre ikke rigtigt. Vi beklager dybt, og håber at kunne præsentere jer for Wonderbrazz en anden god gang.
for 1 uge siden
Tusinde tak til Restaurant Toldboden som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 uge siden
Lørdagens program byder på mere lækker jazz til øregangen👂🎼🎷 Kl. 12:15 på AL-Bank scenen spiller Copenhagen Friday - et elegant og velspillende ungt jazzband. De erfarne og professionelle musikere med bysbarnet Signe Buus i front, har gennem længere tid fungeret som Brdr. Prices faste huskorkester og har bl.a. fortolket kendte evergreens som "Summertime", "Cheek to Cheek", "Dansevise"og "Sway". Vi glæder os!
for 1 uge siden
Tusinde tak til Jyllinge Centret som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 2 uger siden
Se på Facebook
CRAWL FORBI A6 SWIMs bod på Jyllinge Festival! Vores dygtige svømmere fra A6 SWIM stiller med en aktivitetsbod for børn. Der vil være gevinst til alle deltagere. Kom og støt holdet, så de kan tjene en skærv til deres næste træningslejr. De svømmer nemlig rigtig godt - bare ikke i penge. Svømmerne glæder sig til at give børnene en god oplevelse.
for 2 uger siden
Lørdag den 17. august åbner vi festivalen med Freudendal-konceptet – en håndfuld dygtige unge musikere, som leverer jazz-klassikere som "Bye bye Blackbird", "All the things you are" og "Billie's Bounce". De spiller på AL-Bank scenen fra kl. 11.00.
for 2 uger siden
Kender du det... at stå med valget mellem en lækker brunch og vidunderlig jazzmusik? Fortvivl ej længere! Jyllinge Festival kommer dig til undsætning og kombinerer det bedste fra de to verdener... til vores traditionsrige JAZZBRUNCH lørdag d. 17. august kl. 11-14. Restaurant Toldboden v/Cecilie og Steffen medbringer den lækreste brunch i miles omkreds. Maden kan nydes med unik udsigt over Roskilde Fjord og fantastiske toner leveret af Freudendal-konceptet og Copenhagen Friday. Tag naboen, kollegaen eller fitness-buddy'en under armen og vær med til den hyggelige jazzbrunch. Skynd dig at bestille den fænomenale kombination - der er begrænset antal pladser. Læs mere og bestil her: www.jyllingefestival.dk/brunch
for 2 uger siden
Se på Facebook
Jyllinge Festival søger Europa-paller! Til indretning af ungdomsmiljøet ved Hakuna Matata-scenen samt fremstilling af siddemøbler har vi brug for i alt ca. 80 Europa-paller. Har du nogen til overs, som du vil forære til festivalen, eller nogen vi kan låne, så kontakt gerne thje@jyllingefestival.dk eller send en besked på vores Facebook-side.
for 2 uger siden
Tusinde tak til JM VVS, Malerfirmaet Mikael Larsen, Solbakken Køl og Varmepumper ApS samt 4B Byggemontering, som hver har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 3 uger siden
Mød Roskilde Bibliotekerne til Jyllinge Festival! Biblioteket står igen klar med konkurrence i bogstabling og fin præmie til højeste stabel. Du kan også slå dig løs ved kreabordet, quizbattle med dine venner eller høre om bibliotekets tilbud.
for 3 uger siden
Fredag den 16. august kl. 23:15 indtager DJ Nyland AL-Bank scenen og skruer op for alle de store 80’er hits – og der må danses!
for 3 uger siden
Kom og hør dine yndlingssange, når Søren Sebber og Ønskeholdet, på publikums anmodning spiller som "Live Jukebox" på AL-Bank scenen fredag kl. 20:30. Kl. 21.00 sætter vi strøm til røgkanoner og mixerpult på Hakuna Matata-scenen, hvor de unge kan høre de nyeste og mest populære hits.
for 4 uger siden
Programmet for årets Jyllinge festival er klar! Og vi er utrolig glade for at kunne præsentere Kidd, som fredag kl. 14:30 åbner festivalens Store scene med rap-singler som "Ik lavet penge" og "Ryst pagne". Kl. 16:30 kan du varme ørene op til lyden af ruskende trommer og nærværende guitarstøj, når bandet Bål & Brand, går på scenen.
for 4 uger siden
Kom og prøv KFUM-spejdernes hjemmelavede karrusel på Jyllinge Festival. For 3. år i træk kan du få en snurretur i den hjemmebyggede karrusel, som er kører på 100 % grøn, klimavenlig spejder-energi. Turen bliver tilpasset alderen på deltageren, så alle er velkomne - store som små. Ved bålet har du mulighed for at lave dit eget snobrød over bål. Er du en mesterbager eller går det hele op i røg??? Kom og prøv!
for 1 måned siden
Program-nyt: Fredag eftermiddag står i børneunderholdningens tegn 🤹‍♂️🦀🎼🎉 Kl. 12:30 åbnes festivalpladsen af Stine Michel & Eventyrorkestret, som spiller på AL-scenen for det yngste publikum fra byens børneinstitutioner og SFOer.
for 1 måned siden
Se på Facebook
JYLLINGE FESTIVAL 16.-17. AUGUST 2019 Kom og oplev den smukke udsigt over Roskilde Fjord, verdensklasse underholdningsprogram og den fantastiske stemning. Vi har sammensat denne lille montage af stemningsbilleder fra sidste år, så du kan se hvad der er i vente. Del opslaget med naboen, kollegaen, fitness-makkeren eller en tilfældig på gaden, som bare ikke MÅ gå glip af alt det lækre! Et stort tak skal lyde til alle vores sponsorer, som så gavmildt bidrager for at kunne realisere festivalen med gratis entré! Vi glæder os! Gør I?
for 1 måned siden
Tusinde tak til Schou F1 som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Kom og gør en forskel som frivillig på Jyllinge festival 🚗🤘🙏😃💪 Vi mangler at få besat 474 timer med opgaver som p-opsyn, adgangskontrol, praktiske funktioner, opsyn med hoppeborg, opsætning/nedtagning mm. En vagt tager 2 timer og du kan tage så mange, som du har lyst til 😃 Opret dig på vores frivilligportal og se om det er noget for dig http://jyllingefestival.dk/frivillig eller skriv til frivillig@jyllingefestival.dk
for 1 måned siden
Tusinde tak til BDO Revision som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
for 1 måned siden
Kom og rock med til Die Herren, som spiller alle de store U2-sange på årets Jyllinge Festival 😎🤘
for 1 måned siden
Tusinde tak til Klub Roskilde Nord som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Jyllinge Festival har brug for dig 🚗🤘🙏😃💪 Vi søger fortsat frivillige til P-opsyn, backstage, scenemedhjælpere, opsyn med hoppeborg, opsætning/nedtagning mm. Vil du være med til at gøre en forskel på frivilligholdet - hvor stemningen er høj, og sammenholdet og de lokale relationer er i højsæde? Så kig ind på http://jyllingefestival.dk/frivillig og tilmeld dig på CrewNet.
for 1 måned siden
Tusinde tak til Kvickly Jyllinge som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Tusinde tak til GVK som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et GULD-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Tusinde tak til Rema 1000 i Jyllinge som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et PLATIN-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Tusinde tak til Elindco som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Tusinde tak til Roskilde Kloak Renovering som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!
for 1 måned siden
Se på Facebook
TILLYKKE til vinderen af konkurrencen, som vi afholdt til foreningsdagen i Jyllingecentret i lørdags. Vinderen er Adriana Sørensen, som har vundet en lækker festival-menu for to personer. Gevinsten kan indløses på Jyllinge Festival 16.-17. august.
for 1 måned siden
Tusinde tak til home - Stenløse & Ølstykke som har valgt at støtte Jyllinge Festival 2019 med et SØLV-sponsorat. Vores festival er afhængig af virksomheder som støtter os. Tak! På vores hjemmeside kan du se alle festivalens sponsorer: http://www.jyllingefestival.dk/sponsorer Støt vores sponsorer – de støtter os!