Fredag – lørdag 20.-21. august 2021 er der igen Jyllinge Festival i Hellig Kors Park med udsigt over den smukke Roskilde fjord.

Privatliv & betingelser

1. LEVERING AF MERCHANDISE

Når vi har registreret betaling, vil din ordre blive ekspederet og pakket.

Vi samler løbende ordre sammen, og sender dine varer til oplyst adresse fra 2 August, og løbende frem til 18 August, hvorefter vi lukker for salg af merchandise via webshop.

Der er GRATIS levering på alle ordrer.

2. PRISER OG UDSOLGTE VARER

Alle priser er opgivet i DKK og inkl. 25 % dansk moms.

Hvis en vare er udsolgt og den ikke kommer igen, bliver den automatisk fjernet fra webshoppen.

I tilfælde af udsolgte varer vil vi bestræbe os på et finde en erstatningsvare af samme stil, som den bestilte.

3. FORTRYDELSESRET

Når du har modtaget din vare, har du som kunde 14 dages fortrydelsesret.

Ved retur sendes varen tilbage til vores underleverandør Snow Fun Ski & Run Aps i samme stand som modtaget sammen med original kvittering, som du får sammen med din ordre.

Fortrydelsesretten frafalder altså, hvis varen leveres tilbage i forringet tilstand, som går ud over varens salgsværdi.

Kunden afholder selv alle udgifter i forbindelse med at sende pakken tilbage til Snow Fun i Roskilde.

I tilfælde af at penge skal gives retur, bedes du oplyse konto + reg nr sammen med din returvare.

Returadresse
Snow Fun – Ski, Run, Bike
Industrivej 1E
4000 Roskilde

4. Smitteopsporing af COVID-19

Styrelsen for Patientsikkerhed orienterer os, hvis der er en koncertdeltager, der er testet positiv for COVID-19. Hvis du har købt billetter til den samme koncert som vedkommende, vil vi – i det omfang Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler det – behandle dine almindelige personoplysninger i form af dine kontraktoplysninger for at orientere dig om den konstaterede smitte. Det gør vi for at varetage dine og andres vitale interesser og for at begrænse og overvåge spredningen af COVID-19 epidemien.

5. PERSONDATA

Når du handler på jyllingefestival.dk gælder følgende regler vedrørende behandling af personoplysninger.

1) Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger
Jyllinge Festival er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse.


2) Hvad bruger vi dine oplysninger til
Vi behandler dine oplysninger til følgende formål:

  • Hvis du klikker rundt på jyllingefestival.dk, anvender vi cookies til at analysere adfærd, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre for dig. Se i øvrigt punkt 2 vedrørende cookie-regler.
  • Hvis du køber en vare på jyllingefestival.dk, bruger vi dine oplysninger til at levere den aftalte vare samt kommunikere omkring din ordre, hvis den eksempelvis er udsolgt eller lign.


3)
 Hvem deler vi dine oplysninger med
Jyllinge Festival deler ikke dine oplysninger med tredjepart.


4) Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger

Kunde på webshop: Oplysninger tilknyttet en transaktion gemmes i 12 måneder.


5) Hvilke rettigheder har du
Dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af personoplysninger følger loven om behandling af personoplysninger.

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.
  • Du har ret til at få rettet urigtige oplysninger om dig selv.
  • Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Ret til indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.


2) Cookies

Hjemmesiden anvender cookies, der automatisk udløber efter 30 dage. og gemmes på din computers harddisk.

Der bruges følgende cookies i webshoppen:

  • Varekurv (giver mulighed for at gemme kurvens indhold)
  • Google Analytics cookie (anvendes til statistik over besøgende)

Du kan til enhver tid slette dine cookies på din computer. I Internet Explorer kan det gøres under Funktioner > Generelt > Browserdata > Slet.

Kære frivillige
Vi vil gerne fejre alle jer, der var med til at gøre vores lokale musikfestival, til en realitet i år. I samarbejde med Jyllingehallerne og Kvickly, vil vi gerne byde på middag, live musik og herligt gensyn med hinanden. Glade festival hilsner Foreningen Jyllinge Festival